עזרה בהחלטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/01/2014 | 19:50 | מאת: אני

שלום רב, ניגשתי לרופא המשפחה עקב כיסוי לבן שהופיע על לשוני. הרופא אמר ש"אולי זו פטרייה" ושאנסה להשתמש בדקטרין אורל ג'ל למשך שבוע X4 פעמים ביום ולבלוע. השאלה - האם כדאי לנסות את התכשיר על סמך "אולי זו פטרייה" ואם כן, אני נוטל סרוקסט ולוריוון ,האם קיימת התנגשות בין התכשירים? איך ניתן לאבחן האם זו באמת פטרייה? תודה רבה מראש,

שלום, זיהום פטרייתי ניתן לאבחן ע"י בדיקת מעבדה של משטח לשון. לעתים הרופא יכול לאבחן גם לפי מראה הפה. דקטרין אורל ג'ל הוא אחד הטיפולים המקובלים והנפוצים לפטרת הפה. אין התנגשות עם התרופות שציינת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות