תרופה למשקל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/01/2014 | 23:51 | מאת: אנה

שלום ליאת יש לי שאלה .. הבן שלי נולד בשבוע 24 היום הוא בן שנה וחצי במשקל של שיש קילו .... יש תרופה בכדי לעזור לו להשמין ( הערה לבן שלי טונוס גבוה) האם זה משביע שהוא לא עולה במשקל?? הבן שלי אוכל ברוך השם בכמות טובה חוץ מחלב גם אוכל של הבית

אנה שלום, לא הבנתי כמה בדיוק שוקל בנך, ואיפה הוא בעקומת הגדילה. אם אין בעיה של תזונה והוא אוכל מאוזן ומספיק, ייתכן וצריך לבדוק אם יש סיבה רפואית לכך שמשקלו נמוך. אין תרופה להשמנה. יש תוספי קלוריות שמוסיפים לאוכל, אך מומלץ להתייעץ קודם עם רופא ילדים או תזונאי/ת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות