דלסין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/01/2014 | 19:30 | מאת: מירי

לאחר עקירה כירורגית הרופא נתן לי דלסין 150 , משום שאני אלרגית לפניצילין ואריתרומיצין. האם לחכות עד שיתנפח לי או משהו או מיד לקחת? האם זה אכן בטוח למי שאלרגי כמוני?

מירי שלום, את האנטיביוטיקה יש לקחת על-פי הנחיות הרופא. אם הוא אמר לקחת את התרופה אחרי העקירה, קחי אותה ועל תחכי לסיבוך. תרופה זו אינה שייכת למשפחת הפניצילינים ואריתרומיצין, אך מכיוון שאת נוטה לאלרגיות, קחי את התרופה ביום, בנוכחות אנשים סביבך שיוכלו לסייע במקרה של תגובה אלרגית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות