ערב טוב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/01/2014 | 19:35 | מאת: שירה

שלום רב אני סובלת מכאבים חזקים באוזניים המליצו לי להפסיק להישתמש בג'ל עזרקאין כי הוא גורם לגירוי האם יש ג'ל לא משחה שהיא מאלחשת ולא עזרקאין? והאם זה דורש מרשם? תודה רבה

שירה שלום, לא ציינת על איזה רקע כאב האוזניים. האם מדובר בכאב כרוני, האם נבדקת ע"י רופא. ישנן טיפות אוזניים הגורמות לאלחוש מקומי ושמן אוטידין. טיפות אלה מיועדות לשימוש בתוך תעלת האוזן (יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש). אם מדובר בבעיה נקודתית ולא כרונית, תוכלי להיעזר במשככי כאבים לבליעה (יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות