לרוקחת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/01/2014 | 15:38 | מאת: שירה

לרוקחת ליאת קודם כל תודה רבה על המענה המהיר אני סובלת מכאבי אוזניים מדלקות חוזרות וכרוניות ואני מיועדת לניתוח כפתורים מקווה שיהיה מהר כמו כן היתי שמה ג'ל עזרקאין אבל המליצו לי בבית החולים להפסיק את השימוש בו האם יש ג'ל בעל עקרון דומה לעזרקאין? כי אני לא יכולה לשים משחה לבנה כי שאני שמה הרופאים חושבים שמדובר בפטריה או בהפרשה אנא תעזרי לי תודה

שירה שלום, אין תכשיר מאלחש אחר במרקם ג'ל. כמו שציינתי יש טיפות מאלחשות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות