אנרגיה ושובע

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/01/2014 | 00:23 | מאת: לאלי

היי, רציתי לדעת אילו ויטמינים/ כדורים יש להגברת תחושת השובע כי אני חשה רעב שעה לאחר שאכלתי והבנתי שיש תרופות טבעיות להגברת חילוף החומרים ורציתי לדעת מה הן?

לאלי שלום, תכשירים טבעיים מוגדרים על-פי חוק כתוספי תזונה ואין להם מעמד של תרופות. לכן, אסור לייחס להם פעילות רפואית. להלן מספר תוספי תזונה שמסייעים בתהליך דיאטה: לתחושת שובע: סיבי קונג'אק. לסיוע בחילוף חומרים: CLA, כרום פיקולינאט, תה ירוק. אנשים הנוטלים תרופות מרשם או החולים במחלות כרוניות צריכים להתייעץ עם רופא לפני נטילת תוספי תזונה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות