קטדולון וסימבאלתה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/01/2014 | 00:50 | מאת: רונן

שלום לך ליאת. אני סובל מכאבי גב כרוניים,ומתחושת שריפה בגוף. קיבלתי קנאביס רפואי להקלה, ולאחרונה קיבלתי ממרפאת כאב גם קטדולון וסימבאלתה.אני גם מקבל אוקסוקונטין. השאלהשלי האם יש חשש מהתנגשות בתרופות והשימוש בקנאביס? והאם זה יכול להוריד לי את השריפה בגוף?

רונן שלום, חשוב שהרופא המטפל העיקרי שלך יהיה מעודכן בכל הטיפולים שאתה מקבל. תתכן התנגשות של קנאביס עם אוקסיקונטין שתגרום לנימנום יתר. אחת ההתוויות של קנאביס רפואי היא לכאב כרוני, כך שייתכן ותפיק תועלת מהטיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות