יעוץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/01/2014 | 13:53 | מאת: mhmod azab

שלום..לפני שבוע אני עשיתי ניתוח בכף הרגל......כבר אני בבית...יש לי הרבה כאבים ואני רוצה שמות של תרופות נגד כאבים אבל מה שהוא חזק ועוזר

שלום, אני יכולה לייעץ רק לגבי משככי כאבים שאינם דורשים מרשם רופא. לגבי תרופות חזקות שדורשות מרשם, מומלץ להתייעץ עם רופא. אופטלגין היא תרופה נפוצה לטיפול בכאב אחרי ניתוח (ניתן להשיג גם בסירופ שהוא מאוד מרוכז). משככי כאבים נוספים משתייכים לקבוצת נוגדי הדלקת כמו :איבופרופן במינון 400 מ"ג, וולטרן אקטי-גו ונרוסין. לפני נטילת התרופות יש לקרוא את העלון לצרכן ולוודא שמותר לך לקחת תרופות אלו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות