אינטראקציה בין תרופת פלאוויקס לתרופת אוויסטה.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/01/2014 | 18:24 | מאת: דניאל

אינטאקציה בין תרופת פלאוויקס לתרופת אוויסטה. מחבר: דניאל תאריך: 4/1/2014שעה: 19:06אני לוקחת פלאוויקס 75 מ"ג מידי יום בגלל טרומבוציטוזיס ראשונית. בנוסף לוקחת תרופות רבות בעיקר בשאיפה למחלת הריאות ממנה אני סובלת. ההמטולוגית חושבת שאפשר לקחת פלאווקס עם אוויסטה, אך ביקשה שאתייעץ בנוסף. אשמח לקבל תשובתך

דניאל שלום, אין התנגשות בין פלאוויקס לבין אוויסטה. אך אוויסטה יכולה לגרום להופעת קרישי דם, ולכן חשוב לוודא שאין התנגשות עם מצבך הבריאותי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות