המשך חילוף חומרים איטי...

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/01/2014 | 14:02 | מאת: אפרת

ליאת מה התכוונת אם שאלת אותי אם יש לנו רקע רפואי עם החילוף חומרים איטי??(אם אבא שלי או אמא שלי שמנים??) אז זהו שאבא שלי רזה מקל ואמא שלי רזה רק בטן יש לה בגלל לידות אני חושבת... אני שמעתי שיש איזה תרופה שמגבירה את החילוף החומרים קוראים לה ברא השאלה שלי אם זה חירטוט ...וממה שהמלצת לי כדורים איזה כדורים או משהו אחר הכי אני כעיקרון רזה יש לי רק בטן וישבן אני מתאמנת 2 בשבוע חצי שעה כל יום

אפרת שלום, חילוף חומרים איטי יכול לנבוע מבעיות הורמונליות כמו תת פעילות של בלוטת התריס. במקרה שיש סיבה רפואית, יש לטפל בה. אם הבנתי נכון, את רזה אך מעוניינת לחטב את הגוף. במקרה כזה תוכלי לנסות תוסף תזונה שנקרא CLA, ולהמשיך כמובן עם הפעילות הגופנית (אם אפשר שעה כל פעם, זה עדיף). ברא היא חברה המשווקת מגוון צמחי מרפא, על איזה מוצר ספציפי שמעת? תכשירים טבעיים מוגדרים בארץ כתוספי תזונה בין היתר בגלל שלרובם אין גיבוי של מחקרים קליניים המוכיחים יעילות. יש עדויות של אנשים וידע עתיק לגבי תכשירים רבים ובהרבה מקרים יש תועלת בנטילתם, אך איני יכולה להתחייב ליעילות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות