ממתי נוטרמיגן נכנס לסל?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/01/2014 | 18:58 | מאת: אפרת

אני כבר שנה צורכת נוטרמיגן עבור בני. לפני כחודש במסגרת ביקור שלי עם בני אצלה. ידעה אותי רופאת המשפחה שהוא נכנס לסל , אך משום מה שכחה לבקש בשבילי אישור לקבלת הנחה. לאחר טירטורים רבים מצד המזכירות במרפאה שלא ידעו לספק לי תשובות כמו מתי האישור יהיה מוכן מה ההחזר שמגיע לי וכו... היום נאמר לי שלא יכולים להחזיר לי כסף רטרו כי האישור הוגש מאוחר. וזה נמצא בבירור אצל המנהלת. אני רוצה לדעת ממתי נוטרמיגן נכנס לסל מישהו יודע?

אפרת שלום, למיטב ידיעתי נוטרמיגן נמצא בסל רק לבעיות רפואיות מסוימות. אם היה שינוי במסגרת ההכללה בסל הוא כנראה נעשה לאחרונה. בכל מקרה, בקופות החולים מקבלים הנחה של 50% בהצגת מרשם רופא. ליאת

07/01/2014 | 21:26 | מאת: אפרת

היי ליאתי הנוטרמיגן ניתן כתחליב חלב למי שסובל מאלרגיה לחלב פרה. כמו במקרה של בני. עד כה קניתי אותו עם מרשם ב-60 ש''ח לקופסא של 400 גר'. אך עם האישור זה עולה 30 ש''ח. לכן אני רוצה לדעת ממתי זה נכנס לסל ולדעת ממתי מגיע לי זיכויי. פשוט הפקידות במרפאה עצמן אינן יודעות לספק תשובות אלו.

מנהל פורום תרופות ורוקחות