תפוקת חלב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/01/2014 | 20:55 | מאת: מיכל

שלום ליאת. אני שלושה חודשים לאחר לידה. מניקה, לפני כחודש התחלתי ליטול גלולות "מיקרולוט", האם ייתכן שגלולות אלו מפחיתות את תפוקת החלב? שמתי לב להורדה בתפוקה. אם לא זו הסיבה מה יכול להיות? אשמח לתשובתך והמלצתך. תודה

מיכל שלום, השימוש בגלולות מיקרולוט לא אמור להשפיע על כמות החלב. איני יודעת מהי הסיבה המדויקת לירידה בכמות החלב, אך הקפידי על תזונה מאוזנת, ושתייה מרובה של מים. לפעמים יש צורך להגביר את תדירות ההנקות. מומלץ להתייעץ עם יועצת הנקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות