עזרה דחוף!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/01/2014 | 15:46 | מאת: שיראל

היי,ב3 חודשים האחרונים השמנתי 10 קילו כי לא הפסקתי לאכול,עכשיו אני מנסה לרדת במשקל וספורט ולאכול בריא אני מנסה אבל לא מצליחה,קניתי היום את כמוסות דיאטת הפטל,כמוסות קונזאק והקפה באלאנס של עלית,הכל כדי לשוב למשקלי הקודם ולהוריד 10 קילו.האם מותר להשתמש בכל הכמוסות האלה בו זמנית?איך ליטול אותם?האם יש סיכוי שזה לא יעזור לי בכלל?ואם כן תוך כמה זמן מתחילים לראות את השינוי?תעזרי לי בבקשה

שיראל שלום, אם הסיבה לעלייה במשקל הייתה צריכה מוגברת של קלוריות, שילוב של תזונה נכונה (מופחתת קלוריות) עם ספורט אמור לפתור את הבעיה. אל תשכחי שמדובר בתהליך, וזה לוקח זמן. מבחינה הגיונית, אין מניעה להשתמש בשלושת התכשירים במקביל, אך אין מידע מחקרי על כך ולכן לא אוכל לתת תשובה וודאית. לגבי אופן הנטילה, יש הוראות שימוש על התכשירים. הקפידי לשתות הרבה מים בנטילת קונג'אק. אם יש לך מחלות כרוניות או שהינך נוטלת תרופות מרשם, עלייך להתייעץ עם רופא. קחי בחשבון ששילוב מספר תכשירים מקשה עלייך לדעת איזה מהתכשירים עוזר, אם בכלל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות