פרמין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/01/2014 | 17:42 | מאת: מישל

שלום, הייתי רוצה לדעת אם התגובה שהייתה לי מוגדרת כרגישות יתר או כאלרגיה.והאם מעכשיו אני אצטרך לומר שאני אלרגית לתרופה זו? במהלך אשפוז קיבלתי פרמין נגד בחילות ישירות לוריד, מספר דקות לאחר ההזרקה הרגשתי פשוט על הפנים עם קושי לקום מהמיטה, תחושת חום והרגשה כללית רעה. לאחר התגובה החליפו לזופרן שממנו לא היו לי שום תופעות לוואי. תודה על התשובה

מישל שלום, אם איני טועה כבר עניתי על שאלה זו. מה שחשת אינה תגובה אלרגית, אלא רגישות לתופעות הלוואי של התרופה. ליאת

11/01/2014 | 21:12 | מאת: מישל

אם אני רגישה לתופעות הלוואי של התרופה אני יכולה לקחת אותה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות