מוקסיפן פורטה 500 ומערכת העצבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/01/2014 | 07:25 | מאת: מיקה

לאחר תחושת ורטיגו שהחלה פתאום הורה לי רופא אאג לקחת מוקסיפן פורטה 500 שלוש פעמים ביום בטוענה שיש חי דלקת באוזן התיכונה. עוד באותו ערב אחרי שני כדורים חוויותי עורף קשה לכמה שעות שלאחריו כמה דקות של רעידות בכל הגוף (כמו מקור כשחולים) רפיון מדאיג של הצוואר ורוב השרירים בגוף הרגישו כמו גומי. יש לציין שאני הולכת רגיל זו רק תחושה כזאת של כבדות פנימית. הלאות בשרירים נותרה ופה ובשם יש לי ירידה בתחושה העצבית בפנים ובחזה. האם יתכן שכל זה הינו תופעת לוואי של המוקסיפן והאם להפסיק לקחת?

מיקה שלום, מוקסיפן יכולה לגרום באופן נדיר לקשיון עורף המלווה בחום ובכאבי ראש. לא נתקלתי בדיווח על תופעות של רפיון שרירים או ירידה בתחושה בעצבים. בכל מקרה, יש להתייעץ בהקדם עם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות