פרוביוטיקה לאישה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/01/2014 | 10:05 | מאת: ליאור

קניתי פרוביוטיקה של אלטמן - פמינה. לשם טיפול בפטריות בנרתיק לאחר אנטיביוטיקה. במאמר שראיתי נראה כי הייתי צריכה זנים אחרים למטרה זו שמצויים בפמינה אקסטרה או משהו כזה האומנם ?

ליאור שלום, חברת אלטמן מייעדת את סדרת ה"פמינה" שלה לבעיות של פטרת וגינלית. בסדרה קיים מוצר בשם פרוביוטיק פמינה אקספרט המכיל שני זנים (אחד מהם מצוי גם בפרוביוטיק פמינה הרגיל) שנחקרו רבות בנושא בקרב נשים. שני התכשירים מתאימים לטיפול או מניעה של פטרת בעקבות טיפול אנטיביוטי. פרוביוטיק אקספרט משמש גם במקרים של זיהומים חוזרים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות