תינוקת מקיאה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/01/2014 | 02:08 | מאת: שירן

בת שנה ושבע חזרה מהגן הקיאה פעמיים, עכשיו הקיאה את כל המיים ששתתה.מה לעשות?

שירן שלום, חשוב למנוע התייבשות ולכן חשוב שהילדה תשתה. קיימים תכשירים להחזרת נוזלים ומלחים הנמכרים ללא מרשם רופא בבתי מרקחת. מכיוון שהיא מקיאה גם מים, צריך לתת לה מנות קטנות של נוזלים (אפשר בכף או במזרק) כל 10-15 דקות. צריך לתת לה אוכל קל לעיכול ולהימנע ממוצרי חלב. אם ההקאות ממשיכות, אם עולה חום, ואם יש חשש להתייבשות, יש לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות