אזניל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/01/2014 | 07:23 | מאת: ויקי

היי ליאת, הבן שלי מקורר עם חום נזלת ושיעולים ואנחנו משתמשים בr9 r49 ומי מלח לאף. אתמול הלכנו לבדיקה הרופא ראה דלקת אוזניים ורשם לו אנטיביוטיקה אזניל, השאלה שלי האם יש מניעה לתת את מי מלח r9 וr49 עם הטיפול באנטיביוטיקה? האם צריך לשמור על טווח שעות כלשהו ביניהם?

17/01/2014 | 11:37 | מאת: ויקי

ליאת שאלה נוספת, הבן שלי מקבל מתחילת החורף פרוביוקיה ביוטיקיד lr כל יום כפית לתחזוקה ועכשיו שהוא מקבל גם אנטיביוטיקה אז להמשיך עם כפית פעם ביום אן עדיף פעמיים ביום?

ויקי שלום, ניתן להמשיך בטיפול ההומאופתי במקביל לאנטיביוטיקה, אך כדאי להפריד (כחצי שעה). מומלץ להמשיך בטיפול הפרוביוטי, אך להפריד שעתיים מהאנטיביוטיקה. תוכלי לתת כפית נוספת מהפרוביוטיקה, אם על-פי הוראות היצרן המינון היומי המתאים לגילו הוא 2 כפיות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות