גלולות הרזיה ללא מרשם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/01/2014 | 16:37 | מאת: רונית

שלום אני מחפשת כבר המון זמן גלולות הרזיה ללא מרשם רופא המון חברות המליצו לי על כול מיני שמות ואני לא יודעת מה הטובות ביותר והבטוחות ביותר את יכולה לתת לי את השם של הגלולות שלפי דעתך יעזרו לי הכי מהר ,והכי בטוח ? [ אחותי מתחתנת ואני ממש שמנה ואני ממש רוצה להפתיע אותה !!! ישש לי חודש וחצי להרזות !!! ]

רונית שלום, אין תכשיר תרופתי להרזיה ללא מרשם. ישנם תכשירים טבעיים (תוספי תזונה) לסיוע בתהליך הדיאטה. חשוב לציין שאין "גלולת קסם" וצריך לשלב שינוי תזונתי ופעילות גופנית בתהליך. חשוב להתאים את המוצר לצרכים הספציפיים שלך. אם נקודת התורפה שלך היא פחמימות, תוכלי להיעזר בתכשיר שמעכב ספיגת פחמימות כמו 2-דיאט של אלטמן. תכשיר זה תורם לתחושת שובע ומפחית חשק למתוק. אם הבעיה היא ארוחות גדולות, תוכלי להיעזר בתכשיר על בסיס קונג'אק. זהו סיב שסופח פי 200 ממשקלו מים, ומתנפח במערכת העיכול ובכך תורם לתחושת שובע מהירה. יש כמובן תכשירים המכילים קומבינציות של מרכיבים טבעיים כמו דיאט-גארד ודיאטת חומץ תפוחים. מכיוון שאין מחקרים קליניים או התוויה רפואית לתוספי תזונה אין אפשרות להשוות ביניהם. תוכלי לבחור את המוצר שנראה לך הכי מתאים עבורך. אם את סובלת ממחלות כרוניות או נוטלת תרופות באופן קבוע עלייך להתייעץ קודם עם רופא. בחלק מהתכשירים יש יוד ולא מתאימים לאלה הסובלים מבעיות בבלוטת התריס. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות