בחילה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/01/2014 | 09:29 | מאת: מל

התחלתי פמינט והיום הגלולה האחרונה בחפיסה. במקביל מיום רביעי לוקחת פלג'יל 250 לסטרפטוקוקוס בגרון. משישי בצהריים בחילות חזקות ללא הקאה וטעם רע בפה כמו תופעות ההיריון שחוויתי פעם ואני בוודאות לא בהיריון. האם התופעה מהפלאגיל או מהפמינט?? מה עליי לעשות כעת??

מל שלום, סביר להניח שתופעות הלוואי נובעות מהטיפול בפלאג'יל. נסי לקחת התרופה אחרי אוכל והימנעי מצריכת אלכוהול במהלך הטיפול. אם נטלת את התרופה אחרי אוכל ואת עדיין מרגישה תופעות לוואי בלתי נסבלות, התייעצי עם רופא על חלופה טיפולית. ציינת שקיבלת את התרופה לטיפול בזיהום סטרפטוקוק בגרון, האומנם? אם יש סיבה מיוחדת שבגללה רשמו לך דווקא אנטיביוטיקה זו, אשמח אם תרשמי לי אותה. ליאת

19/01/2014 | 09:58 | מאת: מל

אכן הפלאגיל נרשם לסטרפטוקוק לאחר שפעמיים השתמשתי ברוקסו 150 ולא עזר. וכמובן שלקחתי אחרי אוכל. אני צריכה אנטיביוטיקה ללא פניצילין.

מנהל פורום תרופות ורוקחות