היי רציתי לשאול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/01/2014 | 21:09 | מאת: קטי

אני נוטלת איקסל. בהמלצת נטורופתית אני אמורה ליטול 3 תוספי מזון של סולגאר. 1.בוקר- פרוביוטיקה (נוסחת אסידופילוס 40+) 2.צהריים- EPA/GLA (חומצות שומן חיוניות) 3.ערב- HNS (לעור לשיער ולציפורניים) אני לוקחת את האיקסל בבוקר ובערב, אז האם מותר לקחת ביחד עם תוספי המזון בלי צורך להפריד ולחכות שעתיים בין כל תוסף לאיקסל?

קטי שלום, מנת הפרוביוטיקה של הבוקר יכולה להילקח ביחד עם האיקסל. לגבי תוסף הצהריים אין בעיה כי האיקסל נלקח בבוקר ובערב. לגבי HNS גם אין בעיה לשלב עם איקסל. ליאת

20/01/2014 | 03:00 | מאת: קטי

אם אני אקח את תוסף הצהריים ( EPA/GLA) בערב עם האיקסל גם אין בעיתיות עם זה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות