ריסוק כדור במקום בליעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/01/2014 | 18:15 | מאת: איל

שלום, קיבלתי כדורים מהרופא בגלל הכאבים והנפיחות שיש לי ברגליים. הכדור זה ARCOXIA 60MG מעולם לא הייתי צריך לבלוע כדור,ועכשיו שאני מנסה בפעם הראשונה אני לא מצליח... יש אפשרות אולי לרסק את הכדור במקום לבלוע אותו? ניסיתי לבלוע 2 כדורים ללא הצלחה... בעלון שמצורף עם הכדורים רשום אין מידע לגבי כתישה/חציה,לעיסה של הטבליה. מה אפשר לעשות?

איל שלום, במצבים שאין מידע לגבי האפשרות לכתוש את הכדור, מומלץ לא לכתוש אותו. על-פי העלון לצרכן המשווק באירופה מצוין שאין לחצות את הכדור ואין התייחסות לריסוק הכדור. מכיוון שמדובר בכדור מצופה, סביר להניח שלא מומלץ לרסק אותו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות