יותר מדי עצבנית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/01/2014 | 14:01 | מאת: מירה

שלום למרות שאני היתי האישה הכי רגועה הפכתי לאישה מאד עצבנית .. ייש לי שני ילדים ילדה בת שנתיים ו4 חודשים ותינוק בן 5 חודשים אני לא עובדת אני איתם מגדלת אותם אבל אני לפעמים או רוב הזמן לא שולטת בעצמי כועסת כל הזמן ומתעצבנת מהר מאד מה לעשות מה יש לי בכלל

מירה שלום, איני יכולה לומר לך מהם הגורמים לעצבנות שאת חווה, אך כנראה לא סתם בחרת לספר דווקא את הדברים שציינת בשאלתך. מומלץ לדבר עם איש מקצוע (פסיכולוג/ית או מאמן/נת אישי). אם אינך מניקה, תוכלי להיעזר בתכשירים טבעיים להרגעה (קיים מגוון רחב של תכשירים שתוכלי לקבל לגביהם ייעוץ בבית מרקחת). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות