קטדולון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/01/2014 | 09:09 | מאת: צבי

שלום רב, לאחר שכאב ביד לא עבר במשך למעלה מחודש, נתן לי הרופא תרופה חדשה בשם קטדולון. אני בן 35 בריא בדכ. רשימת תופעות הלוואי קצת הטרידה אותי. אני מעוניין לדעת אם שימוש בתרופה במינון 400 מג לשבועיים הוא קצת מסוכן וממה עלי להזהר. שאלה נוספת- האם יש בעייתיות בשילוב התרופה עם אנטיביוטיקה. (מינוציקלין) תודה

צבי שלום, לאחרונה יצאה הנחייה חדשה לשימוש קטדולון. השימוש בתרופה זו ייעשה רק לכאב אקוטי (לא כרוני), לתקופה שלא תעלה על שבועיים ובחולים שאינם יכולים לקבל משככי כאבים אחרים. חשוב לנטר תפקודי כבד בזמן הטיפול בתרופה זו. מכיוון שאסור לשלב עם תרופות אחרות שיכולות לגרום לפגיעה בכבד, לא מומלץ לקחת ביחד עם מינוציקלין ללא התייעצות נוספת עם הרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות