צינון?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/01/2014 | 11:40 | מאת: אדה

אם יש לי נזלת שמלווה בדמעות בעיניים לפעמים ועכשיו גם הראש קצת כואב מה לקחת ?אני כרגע לוקחת r49כי אני מעדיפ ה משהו הומופאטי ולא כדורים

אדה שלום, יש תרופה הומאופטית נוספת לנזלת אלרגית שנקראת ריניטל. יש גם תרסיסים הומאופתיים כמו R-49 היסטמינום או אלרגיל. אם יש חשש לסינוסיטיס (בגלל כאב הראש) יש תכשיר הומאופתי בשם סינבסין. אם תעדיפי תרופות, תוכלי לקחת תכשיר עם מרכיב אנטיהיסטמיני שמטפל בנזלת אלרגית. אם כאב הראש מחמיר או שמתפתח חום, פני לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות