נצרת עילית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/01/2014 | 14:25 | מאת: מינה

האם מותר לתת תרופה מ ביתא בלוקרים לאי ספיקת לב? באיזה מחלה אסור לתת ביתא בלוקריס

מינה שלום, אסור לתת חוסמי בטא לאנשים רגישים, לאנשים עם קצב לב נמוך, אנשים בשוק קרדיוגני, ובמצב של אי ספיקת לב לא יציבה. התרופות אינן מומלצות בסכרתיים ובאנשים עם מחלות ריאה חסימתיות (סוגים מסוימים אסורים לשימוש במחלו אלה) ובאנשים עם הפרעות בזרימת הדם. חוסמי בטא מסוימים נחקרו ונמצאו מתאימים לטיפול באי ספיקת לב יציבה, בצורה זהירה ובמינונים נמוכים שעולים בהדרגה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות