אינוטיול inotyol משחה לטוסיק תינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/01/2014 | 20:40 | מאת: יעלי

הבן שלי כבר בן שנתיים ומאז נולד אני משתמשת במשחה זו למניעה וטיפול בצריבה התרופה מעולה לאחרונה שמעתי שאסור להשתמש בה על בסיס קבוע. מייד שאלתי את הרופא שהמליץ עליה והוא אמר שאין בעיה בשימוש קבוע אשמח אם תוכלי לומר לי אם יש מרכיב של התרופה שעלול להיות בעייתי בשימוש קבוע ומהו? תודה רבה אמא מודאגת

23/01/2014 | 20:19 | מאת: יעלי

בינתיים קראתי שאכן לא מומלץ שימוש ממושך אשמח לדעת לאילו סכנות חשפתי את בני עד כה ומהו החומר אשר גורם להם תודה אמא מודאגת

יעלי שלום, סביר להניח שלא גרמת לנזק לבנך. הסיכון העיקרי הוא גירוי של העור בגלל ריכוז גבוה של חומרים פעילים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות