האם מותר להשתמש בהריון?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/01/2014 | 20:37 | מאת: יעל

שלום, האם מותר להשתמש בקרם פנים שמכיל את הרכיבים הבאים: חומצות אלפא הידרוקסיות (AHA) - ידועות בתרומתן להאצת תהליך חידוש התאים המואט עם הגיל. ויטמין F - ידוע כמעניק לחות אינטנסיבית לעור. ויטמין E - מסייע לחזק את ההגנה הטבעית של העור ולהאטת תהליך ההזדקנות. אני יודעת שאסור להשתמש בכל מה שיש ויטמין A, אבל מה לגבי הרכיבים שהזכרתי? תודה.

יעל שלום, בקרמים המכילים ויטמין A אסור להשתמש בהריון ולא מומלץ להשתמש גם בנגזרות ויטמין A (כמו רטינול). בשאר המרכיבים שציינת אין בעיה להשתמש בתנאי שאין לך רגישות אליהם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות