הורדת חום לתינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/01/2014 | 16:42 | מאת: רעות

שלום, איזו תרופה להורדת חום הכי מומלצת לתינוקות עד גיל חודש? תודה

רעות שלום, בתינוקות מתחת לגיל שלושה חודשים, נותנים תכשירים המבוססים על פרצטאמול (לדוג' נובימול). בכל מקרה של חום בילד מתחת לגיל חודשיים יש לפנות מיידית לרופא. יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש, ולהקפיד על המינון. יש להימנע ממינון יתר או שימוש ממושך ללא התייעצות עם רופא. מעל גיל 3 חודשים ניתן להשתמש באדויל ילדים או נורופן ילדים במרשם רופא ומגיל חצי שנה ללא מרשם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות