כדורי הרזיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/01/2014 | 23:28 | מאת: וני מזרחי

רציתי לדעת אם קיימים כדורי הרזיה שסיכויי ההצלחה שלהם טובים ומוכחים?

שלום, ישנם כדורי לסיוע בדיאטה מסוגים שונים, בעיקר טבעיים (תוספי תזונה). מכיוון שאין מחקרים על תוספי תזונה, קשה לקבוע יעילות מוכחת. יש אמנם עדויות רבות לגבי תכשירים טבעיים מסוימים, אך חשוב גם להתאים את התכשיר לאדם. יש תכשיר תרופתי במרשם רופא למטרת הרזיה ולגביו יש תוצאות מחקריות על יעילות מסוימת, אך כפי שציינתי, יש צורך במרשם רופא ובעמידה בנתוני BMI מסוימים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות