אמוקסילוב לדלקת רחם בכלבה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/01/2014 | 13:18 | מאת: רוני

אני נותן אמוקסילוב לכלבה שיש לה דלקת ברחם ודווקא היא מתאוששת קצת האם זה קבוצת התרופות לדלקת רחם ודומה לה 2 מה קבוצת האנטיביוטיקה לדלקות?

רוני שלום, למיטב ידיעתי האנטיביוטיקה אמורה להתאים, אך איני מתמצאת ברפואה וטרינרית. אמוקסיקלב היא אנטיביוטיקה רחבת טווח ממשפחת הפניצילינים. סוג האנטיביוטיקה נקבע לפי סוג הזיהום ולפי סוג המזהם. ליאת

02/02/2014 | 12:56 | מאת: רוני

הבטן של הכלבה התנפחה כבר שבוע וחצי היום נוצר חור בדופן הבטן ויצא לה מים עם דם כמות של ליטר כמעת כפי שציינתי היא הזדווגה וכנראה דלקת ברחם אולם 2 נפחיות בטן יצאו והיא דווקא הולכת ומלקקת את הפצע .....כמו שמנקזים מוגלה.....נראה שהוקל לה אני ממשיך לתת לה ציפורל אנטיביוטיקה......האם לדעתך היא תמות או תתאושש.....כי היא הלכה וטיילה קצת הבוקר לאחר הקלה לאחר שיצאו המים .....ואו האםמוכר לך סימפטום אחר? שלאחר הזדווגות שיש מים ונפיחות בבטן? בכל מקרה אשמח לקבל הערכה ממה הכלבה סובלת

מנהל פורום תרופות ורוקחות