למה הכוונה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/01/2014 | 14:36 | מאת: קרן

לפעמים כתוב בעלון ללקוח שיש לקחת את התרופה עם הארוחה או אחריה. האם מעדן חלב, כריך, דגנים עם חלב נחשבים לארוחה? איזה תופעות לוואי נפוצות יש לכדור הויפאקס?

קרן שלום, כריך ודגנים עם חלב נחשבים ארוחה. תופעות לוואי נפוצות של וויאפקס: עלייה בלחץ דם, הזעה, ירידה במשקל, עצירות, יובש בפה, בחילות, סחרחורות, כאבי ראש, הפרעות שינה, רעד, טשטוש ראיה, עצבנות, הפרעות בתיפקוד המיני. פרטים נוספים בעלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Viepax_pt_1334733735848.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות