הרפס בשפתיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/01/2014 | 23:00 | מאת: זוהר

היום בבוקר יצא לי הרפס בשפתיים..לקחתי כדור זובירקס ושמתי משחה...תוך כמה זמן ההרפס אמור להעלם...והאם יש טיפול טוב יותר מזובירקב

זוהר שלום, ההרפס אמור להיעלם תוך ימים ספורים (תלוי בעוצמת ההתפרצות). חשוב לזהות את תחילת התהליך (עוד לפני שיש שלפוחיות) וכבר אז להתחיל לטפל, כי כך הטיפול יעיל יותר. את הקרם צריך למרוח 5 פעמים ביום. זובירקס הוא תכשיר יעיל מאוד (יעילותו טובה יותר כשמזהים מייד את ההתפרצות), יש תכשירים נוספים בעלי יעילות דומה כמו פנליפס ותכשירים לא תרופתיים כמו סיליצאה לשפתיים והרפסין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות