דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/01/2014 | 00:24 | מאת: שוש

תרופה לזרע

שוש שלום, באיזו בעיה בדיוק מדובר? אם מדובר בספירת זרע נמוכה, יש מספר דברים שאפשר לעשות. חשוב לא ללבוש מכנסיים ותחתונים צמודים, להימנע מאמבטיות חמות וסאונות, לא לעשן ולא לצרוך כמויות גדולות של אלכוהול, להימנע מלחץ מיותר, שמירה על משקל גוף ותזונה נכונה, והימנעות מחשיפה לרעלים סביבתיים. ישנם תכשירים טבעיים (תוספי תזונה) שמיועדים למטרה זו המבוססים על חומצת האמינו L-ארגינינין, ומומלץ גם לצרוך מולטיויטמין. ליאת

30/01/2014 | 15:06 | מאת: שושו

תשמעי מדבור בספירת זרע הזרע של בעלי כמות מאד נמוכה ואני לא מצליחה לכנס להריון כבר אני נשואה שבע שנים עשיתי פעמים הפריה מדובר על Ivf בטח את מכירה מה זה ואני פשוט מאד פוחדת שלא אכנס בהריון אני עוד מעט בת 32

מנהל פורום תרופות ורוקחות