גירודים קשיים ברגליים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/01/2014 | 23:22 | מאת: אלעד

היי שלום רב אני בן 27 ויש לי גירודים קשיים ומציקים מאוד בין הרגליים כמו חתחתים כאלה בין האצבעות אני כבר מיואש מין תחושה שבא לי פשוט לחתוך את הרגל יש איזה משחה שאת ממליצה להרגעה או משהו טיפולי שאת ממליצה ?

אלעד שלום, אם הבנתי נכון, מדובר בבעיה בכף הרגל ובין האצבעות. בעיה של גירודים בכף הרגל יכולה לנבוע מזיהום פטרייתי או מתהליך דלקתי כגון אקזמה. כדי לתת טיפול מתאים רצוי לאבחן בוודאות את התופעה, ולכן כדאי לפנות לרופא. ללא מרשם רופא ניתן לרכוש תכשירים נגד פטריות כמו למיסיל (קיים בסדרה גם תכשיר לטיפול חד-פעמי) ולבדוק אם יש לזה השפעה מיטיבה. תכשירים להקלה על גרד או על אקזמה מכילים בדר"כ מרכיב סטרואידי ולכן חייבים מרשם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות