טחורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/02/2014 | 10:13 | מאת: ליאל

אני סובלת מטחורים איך זה יכול לעבור לי ? ואני אוכלת הרבה מתוק ואני מפחדת שיהיה לי סכרת איך אפשר להימנע

ליאל שלום, כחלק מטיפול בטחורים חשוב להסדיר את היציאות ולוודא שהן רכות. ניתן להשתמש בתכשיר פגלקס או נורמלקס. ניתן להשתמש בתכשירים למריחה על איזור הטחורים או פתילות. אמבטיות ישיבה והליכה יכולות לעזור. כדי לנסות למנוע סכרת או לעכב אותה, חשוב להקפיד על תזונה נכונה והפחתה במשקל (אם יש עודף משקל), להקפיד על פעילות גופנית ולהוסיף סיבים תזונתיים לתזונה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות