כדורי רוטס אייץ אר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/02/2014 | 16:26 | מאת: אבי

הי ליאת, האם מותר לחצות או למעוך (עדיף למעוך) כדורי רוטס אייץ אר? פשוט הכדור גדול מידי וקשה מאוד לבלוע אותו גם אם חוצים אותו. גם אם מותר לחצות או למעוך, האם זה פוגע באיכות של הכדור או שהוא פחות מועיל בצורה כזו?

אבי שלום, כדור רוטס הוא מצופה ולכן לא מומלץ לחצות או לרסק אותו. תתכן פגיעה ביעילות. ליאת

27/05/2014 | 09:37 | מאת: ולרי

ברצוני לשתף בבעית נשירה התחלתי לטפל עם פורקפיל ואין שינוי בבעיה האם ה hr רוטס עובד יותר טוב על התופעה נא תשובה בהקדם לפני תחילת טיפול

מנהל פורום תרופות ורוקחות