הפסקת אלטרולט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/02/2014 | 17:13 | מאת: אביב

שלום, אני נוטל אלטרולוט 12.5 מג' כשלושה חודשים. אני לא מרגיש שיפור עם התרופה ושוקל להפסיקה האם אפשר להפסיק בבת אחת מינון שכזה או רצוי בהדרגה ואיך בהדרגה? תודה על התשובה

אביב שלום, אל תפסיק את התרופה לפני שתתייעץ עם רופא. למרות שמדובר במינון נמוך ובפרק זמן קצר יחסית, כדאי לפסיק בהדרגה. מומלץ לקבל הנחיה מהרופא, אך בדר"כ הפחתת מינון לחצי לשבוע ואח"כ לרבע לשבוע נוסף ואז להפסיק. ליאת

04/02/2014 | 10:30 | מאת: אביב

שכחתי לשאול האם חשוב לקחת את האלטרולט עם אוכל או אפשר ללא אני סובל מרגישות בקיבה לכדורים מסוג נורפן שגרמו לי לדלקת בקיבה. את האלטרולט לקחתי לפני השינה ללא אוכל ונראה לי ששוב יש לי בעיות קיבה (רעשים מוזרים, כאבים במיוחד בבוקר) האם זה יתכן מזה מנטילת חד יומית של מינון נמוך? אם כבר יומיים לא לקחתי את התרופה האם היא עדין משפיעה ומה לעשות ? תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות