בכילות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/02/2014 | 20:22 | מאת: אביבה

ערב טוב . אני אשה בת73 עם מחלות רקה מקבלת כדור לוריואן 1 מ"ג בערב ארבהי שנים. החרדה ודיקון מצב לא טוב נתנו לי בונסרין(היתה עליה בתפקודי הכבד)סרנדה .ציפרלקס,ורמוטיב גרמו לי בכילות. איזה תרופה לא גורמת לבחילות יש לי פחד מי זה.

אביבה שלום, קשה לצפות מראש איזו תרופה לא תגרום לך לבחילות, כי לכל התרופות במשפחה קיים הפוטנציאל הזה. לעיתים התופעה חולפת עם הזמן וניתן להתגבר עליה ע"י נטילה אחרי אוכל, עד שהיא חולפת. אופציה נוספת היא לנסות תכשיר אחר, עד שתמצאי את המתאים לך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות