שיעול יבש עם ליחה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/02/2014 | 11:56 | מאת: ilanit

היי מה יכול להועיל לשיעול יבש עם ליחה?

אילנית שלום, אנו מתייחסים לשיעול מלווה בליחה כשיעול "רטוב" ולשיעול טורדני ללא ליחה כשיעול "יבש". כשיש ליחה משתמשים בתכשירים שמדללים את הליחה והופכים אותה לפחות צמיגה. במצב זה קל יותר ל"הוציא" את הליחה בזמן שיעול. ישנם תכשירים תרופתיים לדילול ליחה כמו :מוקוליט, סירן/ ראולין וסירופ ויטוסין (שגם מקל על גירוי השיעול). חשוב לשתות הרבה בטיפול לדילול ליחה מכיוון שגם למים יכולת לדלל את הליחה. קיימים גם סירופים טבעיים לטיפול בליחה, על בסיס צמחים כמו תימין. יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש בתרופות. ליאת

26/02/2015 | 12:18 | מאת: גלית

אילנית. תוכלי לפרט יותר ? כמו ממתי הבעיה קיימת? משהו זמני? היית אצל רופא? מה ניסית עד עכשיו בכל מקרה ממליצה לך לפנות לרפואה משלימה לבדוק את זה לעומק. כמו כן שווה לנסות טיפול בחדר מלח . בעלי מטופל כבר חצי שנה בחדר מלח, יש לנו גם מנורת מלח קבועה ליד המיטה וחייבת לציין כי יש שיפור מהמם . ממליצה על חדר מלח בפתח תקוה ברחוב חיים עוזר 15 תוכלי למצוא בגוגל את המס' הטלפון . בהצלחה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות