סוגים של סימילאק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/02/2014 | 21:31 | מאת: סימילאק

קנו לי סימילאק ללא לקטוז למרות שאין לנו צורך בכך. מה ההשלחות על כך?

שלום, לקטוז הוא סוכר חלב. ישנם אנשים שלא יודעים לפרק אותו ולכן צריכת מוצרי חלב גורמת להם לכאבי בטן, נפיחות ושלשולים. הוצאת הלקטוז מהתמ"ל מאפשרת צריכת מוצר חלבי גם למי שהגוף שלו לא יודע לפרק את הלקטוז. תמ"לים ללא לקטוז נחשבים קלים יותר לעיכול לתינוקות משלשלים או שסובלים מגזים. אין השלכות של שימוש נקודתי בסימילאק ללא לקטוז, אך אם אין בעיה לבנך/בתך בעיכול הלקטוז כדאי לחזור לתמ"ל רגיל בהמשך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות