שיעול לתינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/02/2014 | 00:10 | מאת: זוהר

הבן שלי בן 3 חודשים החל להשתעל שיעול טורדני אתמול בערב..הרופאה המליצה לי על אינהלציה עם בריקלין...שדרך אגב לקח לי שעות למצוא בית מרקחת שמוכר זאת...שאלתי היא כמה פעמים ביום לעשות לו אינהלציה עם בריקלין...תודה רבה!!

זוהר שלום, המינון של בריקלין ייקבע רק ע"י רופא, מכיוון שמדובר בתרופת מרשם. הרופא קובע את תדירות האינהלציה לפי חומרת הסימפטומים. בדרך כלל מדובר ב 2-4 אינהלציות ביום. וודאי אם רופא הילדים את האופי המדויק של הטיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות