הקאות חוזרות אצל בן שבוע וחצי יונק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/02/2014 | 13:24 | מאת: רעות

שלום ליאת בני בן 10 ימים מקיא פעם ביום כשאני מניקה אותו ומיד אחכ חוזר לינוק מה לעשות? האם משהו לא בסדר אצלו או בהנקה?

רעות שלום, אם הבנתי נכון, ההקאה מתרחשת רק פעם אחת ביום, ובשאר הפעמים שהוא יונק אין בעיות. יכולות להיות מספר סיבות לכך. ייתכן והוא ינק יותר מדיי באותה הנקה וזה גרם לו להקיא. לפעמים מדובר בתופעה שנקראת ריפלוקס (החזר וושטי), אך זה קורה בדרך כלל יותר מפעם אחת ביום. מומלץ להתייעץ עם יועצת הנקה או רופא ילדים (בעיקר אם מקיא הרבה ואינו עולה במשקל). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות