תרופות חשובות שנשארו מחוץ לסל התרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/02/2014 | 11:39 | מאת: תיכון אורה מודיעים

(תלמידת י"ב) אני עושה עבודה מקיפה באזרחות בנושא זכויות בסיסיות. אני צריכה שמות של תרופות שהשימוש בהם הוא שכיח בקרב האוכלוסיה ועם זאת הם נשארו מחוץ לסל התרופות של 2014. תודה רבה, רותם.

רותם שלום, פורסמו מספר כתבות בנושא, תוכלי לעשות חיפוש בגוגל. דוגמא לתרופות נפוצות שלא נכללת בסל הבריאות: ציפרלקס לטיפול בדכאון ולחרדה, לויטרה וסיאליס להפרעות בתפקוד מיני של גברים, וגלולות למניעת הריון בנשים מעל גיל 20. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות