דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/02/2014 | 23:13 | מאת: קובי

אני רוצה לדעת באיזה תרופה משתמשים לתינוקות נגד כאבי אוזניים חזקים

קובי שלום, לכאבי אוזניים ניתן לרכוש ללא מרשם טיפות מאלחשות כמו אוטידין או אנסטתיק. ניתן גם לתת משכך כאבים לבליעה (במינון מותאם למשקל הילד). רופא ילדים יכול על פי שיקול דעתו גם לתת טיפות אוזניים אנטיביוטיות או אפילו אנטיביוטיקה דרך הפה, כשיש הצדקה לכך. קיימות טיפות אוזניים טבעיות על בסיס שמן שום (אוטיקון), ומגיל שנה ניתן גם לתת תוספי תזונה (תכשירים טבעיים), המבוססים על צמחי מרפא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות