ליחה לתינוקת בת10 חודשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/02/2014 | 05:50 | מאת: יסמין

שלום,רציתי להתייעץ בקשר לבתי בת 10 חודשים היא כבר כמה ימים חולה בגלל הוצאת שן וכמה ימים העא סובלת מליחה גדולה שנמצאת יותר באיזור האף לציין שהיא לא מצוננת הקושי ברגש שהיא אוכלת מהבקבוק היא כמו נוחרת חזק אני נותנת לה מוקוליט של טיפטיפות אבל אין שיפור בכלל כבר ימים ימים אודה לך אם תעזרי לי

יסמין שלום, מהתיאור שלך זה נראה שמדובר בגודש באף ("אף סתום"). תוכלי לרסס לאף תכשיר של מי מלח, לפזר בסביבת המיטה טיפות של שמנים אתריים שמקלים על הנשימה (תערובות מוכנות או שמן הדס שיש לו אפקט מכייח). ניתן להיעזר בטיפות הומאופתיות לגודש ונזלת כמו R-49 ג'וניור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות