שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/02/2014 | 19:57 | מאת: מישל

היי :) רופאת הנשים שלי היום נתנה לי אנטיביוטיקה בנרות (דאלאצין) ל 3 ימים ובנוסף פרוביוטיקה גם בנרות לשבוע ימים. היא לא ציינה האם לקחת אותם ביחד או לסיים קודם עם האנטיביוטיקה ואז להתחיל את הפרוביוטיקה. הייתי שואלת אותה אבל מסתבר שהיא חולה ולא תהיה עד יום ראשון כנראה. צריכה צרכה דחוף :( תודה מראש!

מישל שלום, סיימי את הטיפול האנטיביוטי ואח"כ תתחילי עם הפרוביוטיקה. שימוש במקביל יכול להוביל לכך שהאנטיביוטיקה תהרוג גם את החיידקים הפרוביוטיים. ליאת

20/02/2014 | 11:23 | מאת: מישל

מנהל פורום תרופות ורוקחות