חום לאחר חיסון תינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/02/2014 | 07:55 | מאת: מלי

בוקר טוב ליאת , בני בן שנה וחודש קיבל את החיסון של גיל השנה לפני קצת יותר משבוע . האחות אמרה לי שבאותו היום ויום למחרת יתכן ויהיה לו חום ושבוע אחרי יתכן שיהיו עוד תופעות בכל מקרה עברנו עד עכשיו בשלום ואתמול הוא העלה חום אחרי שבגן טענו שלא ישן ובכה כי משהו הציק לו ובבית הוא לרוב היה בסדר , עכשיו בבוקר ירד לו החום אחרי ששמנו לו מר אתמול בערב האם נראה לך שזה השפעת החיסון או אולי זה מקרי והוא התחיל לפתח משהו אחר?? יתכן שהוא עדיין בהשפעת הנורופן או שאולי זהו ירד לו החום?? תודה מלי

מלי שלום, נר נורופן משפיע למשך זמן של עד 8 שעות. אם חלף פרק זמן זה, אז זה כבר לא נובע מהתרופה. אי אפשר לדעת ממה נובע החום בוודאות ללא בדיקה. אם החום עולה שוב או שיש חוסר שקט וירידה בתאבון, כדאי להיבדק ע"י רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות