תרופה לאחר התקף לב.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/02/2014 | 07:34 | מאת: שלמה

אני לאחר התקף לב וצינתור עם החדרת סטנט. לוקח את התרופות הבאות; CARDILOC 2.5 MG, ASPIRIN 100MG, EFFIENT 10MG, RAMIPRIL 2.5MG, LITORVA 80 MG. לפני ההתקף לקחתי גם PARTANE 2 MG והפסקתי כי לא ידעתי אם אפשרי השילוב עם יתר התרופות. אודה לתשובתך האם אפשר.

שלמה שלום, PARTANE אינה מתנגשת עם התרופות שאתה לוקח, אך בגלל שייתכנו השפעות של התרופה על הלב וקצב הלב, מומלץ להתייעץ עם רופא בטרם תחזור לטיפול, וייתכן שיידרש מעקב. ליאת

21/02/2014 | 14:37 | מאת: שלמה

מנהל פורום תרופות ורוקחות