לקיחת אמוקסיקלב /אוגמנטין + שילוב עם ריצה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/02/2014 | 21:16 | מאת: ירון

שלום הייתי היום אצל הרופא לאחר שהייתי מצונן בימים האחרונים ואתמול בצהריים החלו לי כאבי ראש חזקים.הוא אמר לי שיש לי כנראה סינוסיטיס ונתן לי לקחת במשך שבוע אוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום. ביום שישי הקרוב אני אמור לרוץ 21 ק"מ במרתון ת"א. האם אני עדיין יכול להשתתף או שזה מסוכן בגלל האנטיביוטיקה? חשוב לי לציין שאין לי חום (וגם לא היה לי) ושאתמול בבוקר רצתי 14 ק"מ ולא הרגשתי קושי מיוחד. תודה ירון

ירון שלום, אל תרוץ ללא אישור מפורש מהרופא שלך. מצבי מחלה מחלישים את הגוף והמאמץ הפיזי של חצי מרתון אינו מומלץ במצב זה. ליאת

24/02/2014 | 19:43 | מאת: ירון

מנהל פורום תרופות ורוקחות